Üzenethordozó fényhullámok

A  Napból áradó fénysugarak hullámtermészetüknél fogva alkalmasak az    adatátvitelre  – mondja egy nem anyagelvű fizikus, bizonyos Grandpierre Attila. Amiként a rádióhullámokra is   rátelepíthetünk mindenféle képes és hangos csatornákat, a fény is hordozhat fontos üzeneteket.

Például az élet földi hordozóinak a felépítéséről, létrehozásáról. Ezek az üzenetekkel  telített fényrészecskék hozták annak idején az élet tervezetét és hozzák azóta is, az élet  fenntartásához szükséges utasításokat a már élő természet növényeinek, állatainak és magának az embernek is.  Mi pedig élő vevőként folyamatosan részesülünk  az apró adathalmok özönéből. Üzenetek, történetek, utasítások, ötletek, találmányok  és egyéb licencek érkeznek hozzánk szüntelen az égi fénnyel,  hacsak valami oknál fogva nem bújunk el egy sötét szobába, barlangba vagy  bunkerba.

De hálistennek nem bújunk el, legfeljebb néha, ha nagyon muszáj.

Üzeneteket azonban akkor is kapunk. A sötétség hullámhosszán érkeznek az olyan találmányok, mint  a „politikai korrektség”, a genderprogram,  vagy a „szavazati jogot a gyengeelméjűeknek!”  mozgalom.

Reklámok
Üzenethordozó fényhullámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s