A Randomin fő mellékhatása

Megrendülten  tapasztaltam, hogy olyan  egyszerű orvosságnak, mint a sörnek, kellemetlen mellékhatásai is vannak. Hogy az azóta betermelt hasonló gyógyhatású étrendi kiegészítőkről most ne is beszéljek. A mellékhatások  részletes esténkénti  megtanácskozása feleségemmel ezután családi programmá vált. Több mint tíz éve ennek, de gyakran eszembe jut ma is, miközben a tablettáim között kotorászok.  

Azidőtájt táplálkozástudományi, élelmiszervegyészeti és gyógyszerészeti tanfolyamnak is beillettek az estéink és nem véletlen, hogy Dávid fiam néhány hónap után már mindent tudott a mellékhatásokról, pedig még csak tízéves volt. Fantasztikus regényt is írt a témában. Egy Randomin nevű tablettáról mesélt benne, aminek az a különös mellékhatása volt, hogy teljesen váratlanul kétszáz évig  éltek tőle az emberek.
És mi a Randomin fő hatása? – jutott eszembe megkérdezni a fiút. Egy pillanatra eltűnődött ezen, aztán a sokat  tudók mosolyával hárította a kérdést.
„Ezen még gondolkodnom kell, de nem hiszem, hogy kétszáz év mellékhatás mellet bárkit is érdekelne a fő hatás. Te nem így gondolod, Apu?”

A Randomin fő mellékhatása

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s