Gyurcsány ördöge

Miniszterelnöksége idején Gyurcsány Ferenc kijelentette –  a Szűzanya és Magyarország mély megvetését jelezve: Mária levette kezét Magyarországról.

Kijelentése komoly felháborodást keltett. Mária ugyanis kivételes kapcsolatot tart fenn a magyarokkal. Egyebek között ő a magyarok örökös királynője. Megsértése  példátlan szemtelenség bárki részéről.

Egy idős pap, aki évtizedeket töltött el egzorcizmussal, igen fontos megfigyeléséről számolt be nemrég. Az egzorcizmus művelete során a gonosz lélektől megszállott emberből kiűzik a gonoszt. Ez alkalmasint testet-lelket kimerítő szertartás,  végzésekor gyakori jelenség, hogy a megszállott hihetetlen mennyiségű szitkot szór az ördögűzést végző papra és mindenkire, aki megnevezhető ezen a földkerekségen, de még azon túl is, Istenre, Jézusra, mindenféle szentekre és így tovább.

A förtelmesebbnél förtelmesebb szitkok egyetlen személyt kímélnek következetesen, legalábbis Amorth atya hosszú élete folyamán egyszer sem hallotta az ördögöt, hogy Szűz Máriát egyetlen szitokkal is illette volna.

Igaz, Gabriele Amorth atya még soha nem találkozott Gyurcsány Ferenccel.  Ha mégis összejönnének, akkor komoly dilemma előtt állana:  Gyurcsány Ferencből űzze ki az ördögöt vagy éppenséggel fordítva, az ördögből Gyurcsány Ferencet?

Reklámok
Gyurcsány ördöge

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s