Ki a főnök?

A Sátán. Ki más? Legalábbis sokak szerint.

Mesélik, hogy több szekta Amerikában vallási alapvetésnek tekinti azt, hogy az Atyaisten Sátán fennhatósága alá rendelte e földi világot. Ha ebben bárki is kételkedne, akkor emlékeztetik őt a Jézus megkisértését elbeszélő evangéliumi részletre. Ott a Sátán e világ valódi uraként kínálja fel a Föld királyságai feletti hatalmat Jézusnak. Amit az visszautasít. Ennek nyomán aztán megkezdődik a küzdelem a bukott arkangyal és a második isteni személy között. Értünk, emberekért. Az emberiség egyik része kereszténnyé válik. A másik pedig kivár és megmarad az eredendő bűn állapotában. Szolgálja tovább a Sátánt. Gusztustól függően nevezik magukat sátánistának, ördögimádónak vagy a Fényhozó angyal, Lucifer gyermekeinek. Utóbbi egészen jól hangzik, képes megtéveszteni gyanútlan keresztényeket is. Így lett a Lucifer-imádó, vagyis végső soron sátánista Teozófiának és antropozófiának olyan népes tábora, hogy ma már tele van antropozófus Waldorf iskolákkal és óvodákkal egész Európa. A teozófia pedig annyira megtöltötte Krisnamurti-mutánsokkal Amerikát, hogy a fölös létszám átcsorgott hozzánk.

És e ponttól kezdve sokan úgy tekintenek az e világ urára, mint valami messze magasságokban vagy mélységekben trónoló despotára.

Veletek leszek az idők végezetéig – hisszük el Jézusnak. De itt van velünk és közöttünk az ördög is. Ő is velünk van, noha a pokolba kívánnánk, de egyelőre marad makacsul közöttünk. Menedzseli a HIT gyülekezetét, vezényli a kisebb-nagyobb boszorkányegyházakat, a bankokat és az Egyesült Államok kongresszusát. Időnként még a történelmi egyházakba is behatol, mint erről némelyek az égre esküdve tanúskodnak. Aspirál a Novus Ordo Secorum, az új világvallás istenének pozíciójára és úgy is viselkedik, mint Krisztus legyőzője és minden hatalom várományosa.

Pedig lehet ugyan e földi világ ura. Egyelőre. De hatalma nincs fölöttünk. Míg élünk, addig kínozhat, csábíthat, kisérthet és hazudhat nekünk amennyit csak akar. De nem élünk örökké és mihelyst meghalunk megszabadulunk tőle, ha addig esetleg nem is tudtunk élni a megváltás kínálta isteni ajándékkal.

Ami meghökkentő és elszomorító mostanság, hogy a több mint hétmilliárdnyi ember közül itt a Földön a nagy többség Sátán szolgálatára kötelezte el magát. Ennél még csak az a szomorúbb, hogy99 százalékuk nem is tud erről a rémisztő elkötelezettségéről. XVI. Benedek alighanem tud róla, mint ahogyan tudott II. János Pál is és talán tudott VI. Pál. Ők már belecsöppentek a zsinat okozta nagy boszorkányszombatba , amit XXIII. János pápa túlkoros varázslóinasként akarata ellenére felidézett.

Nem is tudom, kit választanak majd márciusban a Sixtus kápolnában. Pápát vagy ügyelőt Az ember tragédiája világméretű előadásához?

Én XIII. Piust várom. A valóságos és erőteljes helytartót.Ő majd helyére zökkenti az idő kerekét.

Reklámok
Ki a főnök?

Ki a főnök?” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Eci szerint:

    Nagyon jó cikk! Így van! A magam rèszèröl hasonló pàpàt vàrok, estleg X. Plusz hoz hasonlót, aki szintèn elítèli a modernista eretneksègeket.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s