Pedofil bankárok

Maszatos kezű gyerekekhez hasonlította a magyar devizaadósokat Nádasdy Ádám kultúrguru. Azon az internetes konferencián hangzott ez el, amin orosz, német és magyar ballib megmondóemberek kutatták a demokrácia esélyeit. A történelmi név büszke tulajdonosa a mosdatlan kezű bennszülöttek között terjedő járványhoz hasonlította a devizahitel-epidémiát, aminek áldozatai saját bűnös tudatlanságuknak köszönhetik, hogy károsulttá váltak. Nyugaton bezzeg mindenki elolvassa a hitelszerződés apróbetűs feltételeit is – mondja Nádasdy. Míg nálunk ezt az áldozatok – ha egyáltalán áldozatoknak nevezhetők ezek a gyermekien tudatlan magyar bennszülöttek – ezt hanyagul elmulasztották. Ha maradunk Nádasdy Ádám „mosdatlan kezű gyerekek” hasonlatánál, akkor joggal nevezhetjük a bankárokat cukrosbácsiknak. Akik visszaélve a gyerekek ártatlan tájékozatlanságával, tudatosan rontották meg őket.

Bizony.

Aztán meg Nem igaz, hogy Nyugat-Európa lakói érettebbek lennének. A cukrosbácsiknak ők sem tudtak volna ellenállni, ha szüleik – vagyis a pénzügyi felügyeleteik és a kormányaik nem védik meg őket a gátlástalan pedofiloktól. De megvédték őket és megtiltották az ilyen perverz üzelmeket. A mi „szüleink” azonban nem védtek meg bennünket. Mi több, ők maguk árulták gyermekeiket pénzért a cukrosbácsiknak. Úgy adták el a maszatos kezű hiteligénylőket az idegenből idejött aberráltaknak, mint teszik ezt a társadalom legalján tengődő alkoholista szülők a saját gyermekeikkel a szexpiacon. Nálunk, 2002. és 2010. között nagyban folyt Gyurcsány és Bajnai irányításával az államilag támogatott gyermekprostítúció.

A lefejezett országbíró forog sírjában. Szégyelld magad Nádasdi Ádám!

Reklámok
Pedofil bankárok

Pedofil bankárok” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Eci szerint:

    Sajnos Nádasdy Ádàmnak- ha ezt mondta- igaza van! A devizában eladòsodottak ùgy kalkuláltak, hogy folyamatosan lesz munkájuk és egyszer majdcsak a végére érnek a fizetnivalòknak. Pedig egy ilyen hitelfelvétel Nagy körültekintést igényel, és 2002 -2010 között sem mindenkinek volt már folyamatos munkája. Az más kérdés, hogy az akkori kormàny és a pënzügyi felügyelet a kisujját se mozdította az emberek èrdekeinek a védelmében. A hasonlat mindenesetre bizarr..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s