Gonoszügyi ismeretek XIII. – Féligazság és teljes megsemmisülés

Miféle igazság az az igazság, aminek csak a fele igaz? Tudjátok-e erre a választ? Egyáltalán: akarjátok-e tudni?És ha nem féltek megtudni?

Bátor emberek vagytok. Majdhogynem vakmerőek!

Mert ördögi találmányról van itt szó. A féligazság az ördög legkörmönfontabb találmánya az ember megtévesztésére. Talán a legveszélyesebb az összes praktikái közül!

A féligazság tartalmazza ugyanis a teljes hazugságot. A féligazság a rózsaszín cukormáz a tehénszaron, az emberi ürüléken, a vezércikk főcíme az újságban és a kandizőz  sztájliszt mosolya a televíziós műsor  képernyőjén. , a csábos ízmáz a ciánnal mérgezett  húson, amivel  kerecsenjeinket-karácsonjayinkat mérgezik az erre hivatottak. Oly sietséggel tüsténkednek, hogy még koldulni se legyen időnk itt, Európa kellős közepén, ahol a hazánk még mindig megtalálható. Sem élelemért, sem életünkért nem könyöröghetünk. Csak nézhetünk bambán.

2.

Amúgy Globálisan, majdhogynem kozmikus méretekben Két istenátka haramia: Izrael és Usrael játszik profi módon ezzel a kétséges fogalommal, amit féligazságnak nevezünk. Akár a szegedi zsidó imaház kerítésére feltűzött  kék-fehér babaszappanról, akár a Deir Jaszin palesztin falu lemészárlásáról, akár a szíriai mérgesgázról, akár a Japánra dobott atombombákról, akár a drezdai tűzviharról vagy  a vietnamban leszórt amerikai  orange B méregről  van is szó.

Mindegyik hír elején ott virít a féligazság, vastag betűkkel szedve. Aztán  meg jön a teljes, tökéletesen kimunkált  hazugság. Ahogyan Barlay Ö. Szabolcs atya  oly frappánsan megfogalmazta „Lelkigyakorlat egy sátáni vírus ellen” című

könyvében.

 3.

 Gyűlölni nem szabad! – kiabálják fenyegetően szerte a viilágon. Mintha Sátán könyörögne szeretetünkért. Akit joggal gyűlölünk szívből és teljes erkölcsi fölényünk tudatában tehetjük ezt.

Ez az a Sátán, amelyik keresztes háborút indított a muzulmánok ellen a nevünkben, keresztények nevében. Ők, akik a keresztet maximum matematikai jelként ismerik, gyakran még annak  is megcsonkított változatát használva.

S miközben a gyűlölet ellen beszélnek, társadalmasítják, globalizálják a mindent elsöprő utálatot ember és ember között.

A személyekből összeállt társadalomra is kiválóan alkalmasak ugyanis az alábbi megállapítások, amiket Barlay Ö. Szabolcs atya könyvéből idézünk:

„A személyiség leépülése azzal kezdődik, hogy ellentmond az Igazságnak és megelégszik féligazságokkal. Ezzel viszont aláaknázza saját léte biztonságát. (Mi több, fel is robbantja önmagát!)

Aki megtartja a Törvényt, belekapaszkodik az Igazságba, az egyetlen fix pontba. A féligazság mindig magában hordja a teljes hazugságot, és ezáltal meginog az ember alatt a talaj. Minden bizonytalanná, képlékennyé válik, és ezzel maga idézi elő saját személyiségének leépülését, lepusztulását, széthullását. Egyre többet beszél mellé, álokoskodással védi a maga gyártotta „igazságait”. Megdöbbentő, hogy milyen közhelyekkel, átlátszó álérvekkel áll elő, amit azonnal észrevesz környezete. Ezért hiteltelenné válik.”

 Két bagázs van a XXI. Században, akikre maradéktalan érvényesek az iménti megállapítások: USRael és IsRael. A gátlástalanság és a szégyentelenség két iskolapéldája.

A harmadik, hasonlóan  kétes értékű társaságot pedig mi, magyarok  tartjuk el immár 1945. óta. Az irgalom és a szeretet nevében. Amen.

Nem túl szigorúan  hivatkozott olvasmány:

 Barlay Ö. Szabolcs: „Lelkigyakorlat egy sátáni vírus ellen”
Pázmány Péter elektronikus könyvtár

Reklámok
Gonoszügyi ismeretek XIII. – Féligazság és teljes megsemmisülés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s