Szemita cenzúra és nemzetekfeletti bíróság

A francia Licra, a „rasszizmus és antiszemitizmus” ellen küzdő szervezet bírósághoz fordult, hogy kivetessen bizonyos bekezdéseket öt olyan könyvből, amelyeket a 19. és 20. században írtak.

 Ilyen bírósági eset még a „szabad” Franciaország történetében nem fordult elő. Írja a hírt világgá röpítő ORDOsz-műhely.

 Az Előzményekhez tartozik, hogy  a Kontre Kulture kiadó több könyvet jelentetett meg új kiadásban, közöttük Edouard Drumont A francia zsidó, Léon Bloy Zsidóüdvözlet, Henry Ford A nemzetközi zsidó, Douglas Reed Cion-vita című kötetét és Paul-Eric Blanrue-nek a zsidókkal kapcsolatos írások antológiáját.

 

A Licra azt követeli, hogy bizonyos, a zsidókra kedvezőtlen hatású  részeket e könyvekből töröljenek ki.

A kiadó ügyvédje kijelentette, „e könyvek némelyike morális szempontból esetleg elítélhetők, de nem jogi szempontból” és hozzátette, hogy azok már több utánnyomást éltek meg anélkül, hogy a Licra bírósághoz fordult volna kifogásaival.

A Licra 20 ezer euró büntetést is követel és azt, hogy minden kiadott kötet után fizessen a kiadó.

 Bobigny bírósága november 13-án hoz döntést az ügyben.

Adddig legyünk türelemmel. Mást amúgy sem tehetünk. Esetleg felkínálhatjuk az Ó- és Újtestamentum  szövegeit hasonló bírósági eljárás lefolytatására. Nem kevés rabbi vélekedik ugyanis úgy, hogy ezen szent könyvek a világirodalom legocsmányabb antiszemita  pamfletjei.

 Amiként az izraeli parlament, a Knesszet  döntését is csak meghümmöghetjük. Arról döntöttek ugyanis, hogy bárhol a világban, bármely országban valaki tagadni merészeli a holocaustot, annak Izrael állam a kiadatását fogja kérni és a tagadásával elkövetett bűncselekményért izraeli bíróság előtt kell majd felelnie.

Első pillantásra úgy tűnik, hogy a zsidó állam egyfajta csúcsragadozónak tekinti magát, mint az oroszlán vagy a párduc. De hozzáértő biológusok nemrég bebizonyították, hogy sem az oroszlán, sem a párduc, de még a tigris sem csúcsragadozó. Rajtuk, büszke emlősökön uralkodnak és tenyésznek az élősködők: tetvek, bélférgek, rühatkák és  a vidáman ugrándozó bolhák.

Aki ebből arra a következtetésrejut, hogy nem az ember a teremtés koronája, az nem jár messze az igazságtól.

Mondjuk ki bátran: a teremtés koronája az élősködő.

 De hogyan jön ez a  LICRÁhoz és az izraeli parlamenthez? Ezt már emberi fantáziájukra bízom!

Reklámok
Szemita cenzúra és nemzetekfeletti bíróság

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s