Óegyiptomi woodoo szertartások napjainkban

Néhány évvel ezelőtt számos agyagfigurát találtak Egyiptomban, melyek idegen országok kegyetlenül megkötözött foglyait ábrázolják. Varázsigéket írtak rájuk, amelyek Egyiptom ellenségeit átkozzák, akiket meg is neveznek kánaáni és asszír lakhelyeikkel együtt. Ezek az agyagszobrok az i.e. XVIII. századból származnak, és nagyon hasonló szövegekkel ellátott szobrocskák  egész sora került elő a  pátriárkák korából is.

Nem csak a Nílus által táplált fekete földjéről kapta Egyiptom a Chemet (fekete) nevet az ókorban,  hanem papjainak a fekete mágia minden fajtájában  járatos tudásáról is. Mint sokan mondják, a chemet szóból ered arab közvetítéssel a baljós hangzású  alkímia   szó is.

A fekete mágia kortól és kultúrától független gyakorlattá vált azóta. Megtalálható a mai karibi Haitin vagy  a   louisianai New Orleansban, mint az Afrikából behurcolt rabszolgák varázslati technikája. Az egyiptomi papok és a fekete woodoo varázslók módszerei az évezredek  folyamán alig változtak. Európában a boszorkányüldözések óta a varázslat alkalmazói óvakodnak ugyan tárgyi bizonyítékokat hagyni maguk után és megelégszenek a szóbeli  átokmondással.

A lényeg ugyanaz.  A hatékonyság is.

Ők is úgy tartják, hogy a szó elszáll, az írás megmarad és esetleg bűnjelként szolgál. De az elszállt szó, ha jól irányozzák fejbe kólinthatja, alkalmasint megölheti a megcélzottat és ez utóbbi busás fizetséget érő siker. Rémtörténeteket hallani erdélyi pópák végzetes hatású átokmondásairól. Amiket jó fizetség ellenében sajátos antiszentségként szolgáltatnak óhitű keresztény, ámde dúlt indulatú híveiknek.  Az esetleges bumeráng-hatásról is szó esik néha  ilyen eseteknél, úgyhogy a legtöbb dühös ember meggondolja, mielőtt ilyen átokért fordul a pópához. Tart tőle, hogy esetleg őrá száll vissza mindaz a rossz, mit ellenségére kívánt az átokszakértő  által ráküldeni. De azért sokan vállalják a kockázatot.

 

Az Amerikai Népszava szerkesztője, a volt Hitgyülis propagandista, Bartus László  Fesz van című könyvében  napjaink eseményeként írja le a gyülekezet átokkommandóját, amely imacsoportnak álcázva  rendszeresen nem irgalomért és áldásért fohászkodott az Úrhoz, hanem maratoni  átokmondó   üléseken igyekezett megrontani a  szekta és a Németh Sándor által oly buzgón támogatott  szabad demokraták ellenfeleit.

Politikai fekete mágiát   facsartak ki a  Balogh Zoltán kormánypárti guru által oly lelkesen támogatott szektából.

Lelke rajta, lelkük rajta.

Aztán Bartus kiment Amerikába Népszavát csinálni. Kertész Ákos is. Mohácsi Lívia is. Az itthon maradó fekete mágusok pedig megépítették Orbán Viktor szobrát és végrehajtották rajta a woodoo szertartások gyilkos praktikáinak csaknem mindegyikét.

Nem öncélú akció volt ez. Mégcsak nem is ostoba propagandarítus. Területet birtokolni, hatalmat megtartani így kell mágusok módjára.

Magyarán: egyszerre  folyik a harc a lelkekért és a földért Magyarországon is. Lengyelorságban is. Manhattanban is.

„Cuius regio, eius religio – Akié a föld, azé a vallás” Egyiptomban ez még egyértelmű volt, mint ezt a leletek is mutatják. Sátán uralta akkor még az egész világot.  Kevésbé egyértelmű lett ez a Krisztust követő századokban, majd a Kolumbusz utáni Afrikában és  Amerikában.

A Megváltás alapjaiban rengette meg Sátán támaszpontrendszerét a Földön. A golgotai áldozat óta kétesélyes minden rosszindulatú varázslat. Gábriel, Rafael és Szent Mihály rendszeresen belepancsol a luciferből Sátánná züllött démon minden kiókumulált tervébe.

Isten áldja meg őket minden mozdulatukért!

Felhasznált irodalom:

Krisztus.ro A Bibliáról…
Bartus László Fesz van – Magyar Elektronikus Könyvtár

Reklámok
Óegyiptomi woodoo szertartások napjainkban

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s