Jogvédők boszorkányszombatja

A világosságot ugyanis minden jogvédő rühelli!

Oly sötétség honol Nappalonta az emberi és állati  jogokat védő szervezetekben, amilyet egy átlagos vak  ember bekötött szemmel  sem tud elképzelni magának.

 Nincs az a Klubrádión, ATV-n vagy RTL-Klubon felcseperedett huszonéves , aki felülmúlhatná ostobaságban az Amnesty International, a Társaság a Szabadságjogokért vagy a magyar Helsinki Bizottság funkcionáriusait .  Ez eredményezi aztán felülmúlhatatlan korlátoltságukat és rövidlátásukat.

De vannak még náluk is csillogóbbak. Femen? Pussy Riots? A kifejezések fényesen lobognak fennen, mint valamiféle olimpiai lángok., magyarázatot sem igényelnek ma már, ismertebbek, mint az AIDS vagy a hüvelygomba. Amiként nem igényeltek reklámot a maguk idején a vietnami zöldsapkások vagy az angol SAS kommandó, netalántán a magyar ÁVH sem.  Erkölcsi fenntartások nélküli gátlástalan gazemberek voltak – vajjjuk be most már őszintén.

Ezt mutatja tevékenységük gondos megfigyelése.

A valóság azonban az, hogy szó sincs sötét butaságról vagy irányítottságról. Még kevésbé korlátoltságról. Inkább gátlástalan hataloméhségről.  A hatalomra pedig azok segítségével törnek, akiket védendő jámbor kisebbségeknek, másságban szenvedőknek, üldözötteknek neveznek. És akik elhiszik nekik, hogy védelmükre lelkesen esküdtek fel és esküjüket minden körülmények között megtartják. A védenceik élete árán is. Lásd Begint és Kissingert. Ők már Nobel díjat is kaptak érte. Soros még türelmetlenül várakozik rá. De meg fogja kapni ő is.  Ha a   hüvelygombát nem is, de az AIDS-t hót biztosan.

A világszerte akcióba bevetett úgynevezett jogvédő szervezetek lassan levetik  álarcaikat. A környezetvédőnek kikiáltott Greenpeace-ről kiderült, hogy multinacionális olajcégek felbérelt csapata és nemkevésbé a vegyi konszernek fizetési listáin is szerepelnek. A polgárjogi aktivisták szervezeteiről is kimutatták, hogy fontos szerepük van a társadalmi béke felforgatásában, a polgárháborúk és a faji zavargások megszervezésében. Más jogvédők keresztényellenes akcióikkal állnak ki olyan humanitárius követelések mellett, mint az abortuszhoz és az  eutanáziához való feltétlen jog állami elismertetése. Aminek eredményeképpen egymás ellen  tüzelik a vallásos és vallástalan, meleg és hideg  embereket. Oltár elé vezetnének minden szerencsétlen nem odavalót és eltiltanának onnan minden férfit és nőt, az odavalókat.

Hatékonyak. De még mennyire!

A legszerényebb számítások szerint is százmmillió embert öltek meg az elmúlt száz évben, csupán kereztény   hitük miatt. A legtöbb keresztény áldozatot Spanyolország és Oroszország  temette el, ha egyáltalán jutott nekik végtisztesség (A „Négy Mancs hozzájuk képest rühatka.)

 És mégis, mégis, mégis…

   Jézus a hegyi beszédben ezt mondta tanítványainak: „Hallottátok, hogy  ezt   mondták: Szeresd  felebarátodat  és  gyűlöld ellenségedet!  Én  pedig  azt   mondom nektek:  Szeressétek ellenségeiteket,  tegyetek jót  azokkal,  akik   gyűlölnek benneteket,  imádkozzatok azokért,  akik üldöznek  és  gyaláznak   titeket, hogy gyermekei legyetek  mennyei Atyátoknak, aki fölkelti  napját   jókra és  gonoszokra  egyaránt, és  esőt  ad  mind az  igazaknak,  mind  a   bűnösöknek. Ha  ugyanis csak  azokat szeretitek,  akik titeket  szeretnek,   ugyan mi lesz a jutalmatok? Nem teszik meg ezt a vámosok is? És ha csak  a   testvéreiteknek köszöntök, mi  az, amivel többet  tesztek? Nem teszik  meg   ezt a pogányok is? Ti legyetek olyan tökéletesek, mint amilyen tökéletes a   ti mennyei Atyátok!”

 Hát ez rohadtul nehéz feladat lesz, Uram! De azért megpróbáljuk, ha addig élünk is…

Reklámok
Jogvédők boszorkányszombatja

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s