A kijevi csoda

Csodák ma is történnek. Csak figyelni kell rájuk. Íme az egyik:

 Julija Timosenko a börtönből kijövet még  béna mozgássérültként tolókocsiban tartotta beszédét Kijev főterén. A Majdan lelkes hallgatóságának könny szökött a szemébe a Janukovics  tömlöcében bénára kínzott hős asszony láttán.

Aztán néhány órával később Julija-t betolták  kerekesszékén a kijevi amerikai nagykövetség épületébe.  Az előcsarnokban a lépcsősor tetején a nagykövet várta lelkes mosollyal és Julija hasonlóképpen nézett  vissza rá. E röpke pillanatok alatt angyal szállt el az előcsarnok mennyezete alatt és megtörtént a csoda. A bénultság elillant Julija lábából.

Az odakészített mankókat félredobva Julija Timosenko kipattant a tolószékből és fiatalos  lendülettel lépkedett fel a lépcsőn a nagykövet színe elé. Eddig senki sem sejtette, de most már Julija révén tudjuk, hogy a State Department a nagyköveti akkreditáció mellé gyógyító karizmával is ellátta ezt a karrierdiplomatát. Jelen esetben a béna lábak meggyógyításának karizmájával. Amiként a francia királyok a görvélykór gyógyításának képességével voltak megáldva és amely képesség közben elveszett a francia alattvalók számára, mivelhogy ma már az V. köztársaságot számolják, ha  tudnak a polgárok még egyáltalán ötig számolni a liberális oktatásügy hatása alatt.

Itt említendő meg, hogy nem csak az amerikai nagykövet büszkélkedhet ilyen mennyei adománnyal. Amióta mi, hungarusok felvettük a diplomáciai kapcsolatot a Közel-Kelet legeslegdemokratikusabb államával, azóta a Tel Avivba akkreditált magyar nagykövetek mindegyike rendelkezik  az aranyér gyógyításának karizmájával.

A magyar nagykövet azonban Nem egyszeri rátekintéssel gyógyít, mint a kijevi nagykövet tette. Mégcsak nem is kézrátétellel, mint ahogyan  a hajdani francia királyok tették. A mi magyar nagyköveteink karizmája egészen különleges módon érvényesül. A magyar nagykövet  nyelvcsókkal  gyógyítja az aranyeret. Amely speciális karizma nélkül  a szokásjogra hivatkozva már el sem fogadják követeinket ebben az igényes és magasrendű demokráciában.

Reklámok
A kijevi csoda

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s